Follow

UPS / ConnectShip Printers

APG uses thermal printers for UPS shipping labels.  They are Zebra LP2844 type printers.  There are a few different versions of this printer and this can cause some difficulty when switching between types of printers.

 

UPS LP2844

LP2844

 

Log into the computer as administrator.  When switching between these printers ensure that the automatic installation process has completed.  

 1. Open Devices and Printers.
 2. Right-Click the printer and select Printer Properties.
 3. Click the Ports tab.
 4. Change the USB port to one that is not used.
 5. Click the Apply button.
 6. Click back to the General tab and click the Print Test Page button.
 7. Right-Click on the printer again and select See What's Printing.
 8. In the print queue window click Printer and uncheck Use Printer Offline.
 9. The label should now print.
Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

2 Comments

 • 0
  Avatar
  Kustaa213

  Eilen tein Betssonilla noston klo 23. Olis pitänyt kuulemma eilen illalla olla maksussa. Laittoi viestiä maksuosastolle josko maksavat. Olis tiennyt tämän niin olis skrillistä nostanut loppuja, https://pellervo8954.soup.io/. Kunhan tulis huomiseks edes. Ketjun luettuani en tiennyt itkeäkö vai nauraa. Päädyin lopulta repeämään huolella, https://eemeli1868.soup.io/. Satiirinen kommenttini olisi saanut jäädä laittamatta tällä kertaa. Pahoittelen sitä että avasin korkin. Ihan näin ohimennen erorpro tai kahva, tää ketju on AIVAN VÄÄRÄSSÄ PAIKASSA. Minulla on todella hyvät suhteet tänne ja varmasti auttaisin mikäli joskus jotain kysyttävää / sanomista tulisi heidän toiminnastaan. Sallitaanko affilinkit jos on tarjota jotain mitä muuten saitti ei tarjoa kaikille, https://ossian6303.soup.io/. Spinneissä ei ole kierrätysvaatimuksia. Ja casino on oikeasti hyvämaineinen useita vuosia toiminut. Spinneissä ei ole kierrätysvaatimuksia. Eikös tossa ollu puhe itsestään päivittyvistä rankinglistoista, https://aili3070.soup.io/. Idean tullessa päähän mielessä pyöri tosiaan flipperi / Commodore 64 tyyliset listat. Automaattisella päivityksellä se olisi aikas hienoa. Sen jälkeen jännityksellä odottamaan kuinka korkealle tällä kertaa tuli päästyä. Sitten noissas laatikoissa olisi määrätty kerroin/voitto solu, mihin olisi laitettu ehdoksi kyseisellä listalla oleva väli ja jos kerroin/voitto olisi yhtä iso tai suurempi mitä listan summa se liittyisi listaan muiden tietojen kanssa. Konna kirjoitti:Joo vaikee pysyy enää kärryil keltä o viety mitä kun sä niin innoissas siitä poliisista jauhat. Yhdysvaltain liittovaltion syyttäjä Preet Bhararan mukaan kyseessä ei ollut oikea pokerisivusto, vaan maailmanlaajuinen pyramidihuijaus. Epäilyn mukaan Full Tilt Pokerin johto ja omistajat siirsivät itselleen 320 miljoonaa euroa pelaajien rahoja. Full Tilt Pokerin entinen toimitusjohtaja Ray Bitar pidätettiin heinäkuun 2012 alussa, https://anselmi8221.soup.io/. Et sä tosissaa vertaa näitä kahta keissiä keskenää?

 • 0
  Avatar
  sourabh
Please sign in to leave a comment.
Powered by Zendesk